Töiden jälkeen ei aina ole energiaa kovin älyllisille toiminnoille. Seuraavassa onkin koruja, jotka on valmistettu KISS-metodilla (Keep It Simple, Stupied).

848211.jpg848215.jpg

Kuuden helmen mallikerta turkooseja , limenvirheitä ja kirkkaita lasihelmiä. Helmet ovat kooltaan 6/o eli noin 3-4mm, mutta joukossa on myös 4mm sisältä vihreäksi värjättyjä kuutioita. Kaulanauha on pituudeltaan 97cm, mutta mukavan kevyt, koska helmet ovat pieniä. Rannekoru on tehty limenvihreään joustolankaan ja se menee mukavasti ranteeseen kolminkertaisena.

848212.jpg848214.jpg

Ruskeita 8mm ja 6 mm akryylihelmiä, joiden välissä on kuparinhohtoisia vanhoja lasihelmiä. Tälläkin korulla on pituutta muutamaa senttiä vajaa metri ja vaikka kuvittelin, että nuo edelliset pitkät helmet olivat kevyet, niin niihin verrattuna nämä eivät paina lainkaan! Kuvaustaitoni vain eivät aivan riitä: 'livenä' isompien helmien välissä olevien pikkuhelmien pinta todellakin hohtaa metallisena, kamera vain tuntui syövän sen hohteen jonnekin. Tämä koru matkaa Siilinjärvelle.

848216.jpg848217.jpg

Koska ihokoskestukseen joutuviin osiin voin itse käyttää vain kultaa, olen kehitellyt renkaisiin ripustettavia vaihtokorvakoruja. Vasemmalla savunharmaat kristallibioletit roikkumassa 18 mm halkaisijaltaan olevissa kultarenkaissa. Oikealla 6 mm mustat lasihelmet helmihattujen välissä 13 millisissä kultarenkaissa. Ja näistä kuvista opin, ettei kannata laittaa käsirasvaa, jos aikoo käsitellä kohta kuvattavia koruja. Ihan kuin joku tahmatassu olisi käytnyt käpälöimässä koruja...