Eilen oli tarkoitus tehdä miehen kauluspaita valmiiksi, sillä siitä puuttuivat enää napit. Ajattelin kannattaa pienen paikkakunnan omaa liikettä ja lähdin kysymään mustia nappeja. Ei ollut... ja viimekerralla jäin ilman 2 cm leveää kuminauhaa, sitä ennen yritin ostaa tukikangasta. Kannata tässä nyt sitten paikallista kauppaa!

Suivaantuneena aloin sitten vääntää lankaa. Siskolle oli tarkoitus tehdä jotain yksinkertaista äidin vanhan helminauhan särmikkäistä lasihelmistä, mutta sitten huomasin, miten huonokuntoisia helmet olivat. Väkersinkin langasta jigin avulla huomiota herättävät välikappaleet ja helmien kolhut eivät enää herätä niin paljon huomiota. En edes tiedä montako vuosikymmentä noilla helmillä on jo takanaan, mutta jospa nyt saivat vähän lisäaikaa.

991998.jpg

991997.jpg

Samalla tuli tehtyä toiselle siskolle helmiäisriipus, josta roikkuu pieniä helmiäisjyviä.

 

Ja tänään tuli Satuhelmen kirjekuori, jonka sisällöstä biotiittia piti heti käyttää. Että voi ihan tavallinen tumma kiille näyttää hyvältä! Jospa sille vanhimmalle siskolle sittenkin saisi aikaiseksi jotain yksinkertaista: siis biotiittia ja lasihelmiä. Muokkaus:Vaihdoin paremman kuvan tuosta biotiitista.

1000617.jpg

Biotiitin lisäksi ehdin tutustua vain tilaajalahjaan, josta osa oli  5 kpl labradoriittisalmiakkeja. Tein rannekorun itselleni, metalliosat ovat kultadupleeta ja labradoriittien välissä harmaita helmiäisjyviä. Yritin valaista korua kuvatessa vaikka miltä suunnalta ja sain aikaiseksi vain sen, että valo heijastuu kivistä ikävästi. Ei näy välke kuvassa, valitan. Muokkaus: Ja kun sähläämisen jälkeen saan sen välkkeen kuvaan, olenkin tarkentanut alustaan. :)

991995.jpg1000626.jpg