1056744.jpg

Minähän siis en ollut koskaan ottanut lähikuvia digikameralla ennen tämän blogin perustamista. Mutta mitä pitempään kuvaan, sitä huonommaksi kuvat käyvät. Ajattelin asian korjaantuvan harjoittelulla ja kuvasin samaa korua erilaisissa valaistuksissa eri päivinä ja eri asetuksilla.Kameran tarkennus vaan ei tuntunut osuvan haluamaani kohtaan. Ja nyt kamera on alkanut syödä pattereita: se haluaa aina uudet paristot parin kolmen kuvan jälkeen, joista ensimmäisen se on jaksanut tarkentaa lähelle. Taitaa olla vikaa muuallakin kuin kameran takana...

Siskolle tein joskus kauan sitten ostetuista lenkeistä yksinkertaiset ketjukorvakorut ja sain melkein kaikki lenkit kulutettua. Vasen kuva on otettu puolen metrin päästä, mutta suurella pikselitarkkuudella ja rajattu sitten ylimääräiset pois ja suurennettu.

. 1056759.jpg1056758.jpg

Oikealla puolella oleva kuva on otettu ahkerasti käytetyn Canonimme (PowerShot A520) ohjekirjan mukaisilla lähikuvausasetuksilla pari päivää myöhemmin kahden paristojenvaihdon välissä. Tiedän tosin, että labradoriitti on kaltaiselleni nollasta aloittajalle kamala kuvattava, mutta onneksi kummitätini näkee syntymäpäivälahjansa (labradoriittikorvakorut ja ranneketjun) 'livenä'. Toisaalta, onneksi kummitäti ei tiedä blogin olemassaolosta, saattaisi muuten pelätä postin tuloa... :)