Niska-hartiasärky palasi ja taas syödään lihasrelaksantteja. Tämänkertainen jumitus on ilmeisesti seurausta viimeviikkoisesta neulomisesta. Tyttären villapaita on ollut tekeillä kuukausia, mutta en ole uskaltanut sitä aiemmin neuloa. Eikä se edes ehtinyt valmistua! Hieroja oli jo aiemmin sitä mieltä, etten voi neuloa enää koskaan. Se kuulosti sen verran pahalta, että nyt on aloitettu ylävartalon lihasten vahvistustreeni ihan tosissaan. Niskan lihaksisto on onnettomassa kunnossa (pääni siis painaa liian vähän, kun niskan lihakset eivät kerran saa harjoitusta...), eivätkä nuo hartiatkaan voimasta pullistele.

Viime viikolla tuli tilaamani Takako Samejiman Bead Fantasies IV -kirja, josta sitten yhtenä iltana käsitöiden tekemisen puutteessa kokeilin yhtä ohjetta. Kirjan mallin mukaan tehty riipus näkyy kirjan kansikuvassa täällä, minun versioni on tehty erilaisista jämähelmistä ja kun korun keskelle ei löytynyt sopivan kokoista helmeä, se sai jäädä pois.

1244222.jpg

Seuraavana iltana opettelin tietokoneemme toisen kuvankäsittelyohjelman käyttöä. Sitä olisi ehkä ollut syytä opetella jo aikaisemmin, niin paljon paremmalta tuokin kuva näyttää reippaasti muokattuna! Kai tästä särystä siis on hyötyäkin (irvistys).