Oli aika, jolloin kuvittelin, ettei korutarvikkeita voi olla liikaa. Tilasin aina vain ihan vähän ja tarpeellista. Monta kertaa harmitti, kun jonkin asian tekeminen ei onnistunut, koska jotain puuttui. Niinpä aloin tilata vähän sitä sun tätä. Tänään otin kaikki tarvikkeet esille ja mietin, miten saisin tavarapaljoutta vähenemään. Jonkin ajan kuluttua viereen tuli tytär ja  kysyi, että montako helmilaatikkoa minulla on. Vastasin, että virallisesti kaksi. 'Näyttää kyllä ihan siltä, että olis' neljä!' 'Ympfh, tuota noin... mutta tuossa on vain nyörejä ja tuossa kaikkea sellaista, mikä ei ole mahtunut muualle.' Asialle oli tehtävä jotain välittömästi.

1360812.jpg

Turkoosiin puuvillanyöriin tyttären rannekoruun pääsivät tilaajalahjana Luxoniasta tulleet kalkkiturkoosit ja värjättyä jadea.

1360807.jpg1360808.jpg

Sisko, jolla on jo tarpeeksi koruja, saa niitä vielä kaksi (anteeksi vain, siskoseni!). Vasemmalla puuvillanyöriä, organzaa ja puuhlemiä. Oikealla akryylihelmiä ja puuvillanyöriä.

1360811.jpg

Maisemajaspiksia (8mm ja 4 mm) minulle.

1360814.jpg

Larvikiittirannekoru minulle. Tämä koru on lojunut laatikossa pitkään, sillä ilman välihelmiä se oli joustonauhaan pujotettuna vähän liian kireä ranteeseen, enkä keksinyt sopivia helmiä larvikiittien väliin. Tänään sitten välähti: kokeilen 8/o siemenhelmiä ja se onnistui. Saan vihdoinkin murikat ranteeseen.

No niin, tästä on hyvä jatkaa, sillä muovilaatikoita penkoessa ei tullut mieleen mitään, mitä olisi pitänyt hankkia!