Jossain mielen taustalla on pitkään pyörinyt ajatus tehdä taas jotain pientä eli siis koruja. Tänään pikkuneidin päiväunien aikaan toteutin ajatuksen siitä, että yrittäisin tehdä kukkariipuksen ilman ohjetta. Tätä ennen olen tehnyt tasan kaksi kukkariipusta ohjeella... Tärkeintä oli siis päästä hiplaamaan korutarpeita, mutta jotain syntyikin.

1479011.jpg

Koska en aloittaessani ollut lainkaan varma lopputuloksesta, päätin suosiolla ottaa käyttöön 'sitä sun tätä'-osaston helmet. Tummansinisistä Esteriinan 2. laadun lasihelmistä ja 6/o -kokoisista siemenhelmistä syntyi Neidonsini, mutta kun korua katsoo lähemmin, tulee mieleen että nimen pitäisi olla Valhe, sillä helmien huonoa laatua ei helposti huomaa kauempaa. En ole aikaisemmin nimennyt tekemiäni koruja, mutta nimioivalluksesta innostuneena esittelen nyt toisenkin.

1479012.jpg

Tämähän on ilmisielvästi Äiti Maa, mutta jos katsoo tätä hieman sarkastisesti, niin kuvassahan on ilmiselvästi Pikkuisen yksinkertainen. Siis maisemajaspiksia kahdessa koossa simppelisti peräkkäin ja kultadupleelukko.

Muokkaus 20.4. 10.08: Pikkuisen yksinkertainen voi nimenä kuvata myös tekijää, sillä vasta kuvasta huomasin, että korussahan on virhe, kun siellä on kahdesti peräkkäin kolme 4mm maisemajaspista, vaikka piti olla vuoronperään kaksi ja kolme. Sarkasminimi piti oikein hyvin paikkaansa!