Se, joka sanoi 'Hiljaa hyvä tulee' ei varmaankaan tarkoittanut ihan sitä, että ostetaan kesämekkokangas edellisenä kesänä ja ommellaan se seuraavana. Samalla kun paikallistin sen naton yöpaitakankaan osui käteen itseäni varten viime kesänä ostettu lycratrikoo. Koska en tarkene mekossa, ellei ole hellettä, ei mekolle ole ollut suurta tilausta tänä kesänä ja viime kesänä syy on ollut varmaankin sama. Ongelma on se, että jos helle tulee, silloin ei viitsi ommella...

                                       1685863.jpg

Kaavat ovat SK:n numerosta 6-7/2004. Tosin tein mekkoon hihat ja pidensin helmaa. Malli oli tosi helppo, mutta koska olen lyhyempi kuin se kuvitteellinen keskivertoihminen, ei vyötärö osunut ihan kohdalleen kaavojen mukaan. Se oli kuitenkin helppo korjata eli vetäisin vain uuden vyötärölinjan sovituksen jälkeen eri kohtaan.

Hartiat ilmoittavat taas olemassaolostaan. Mies totesi, että olet ommellut liikaa. Pahus, jäin kiinni... Pitäisiköhän kokeilla ommella kuin Janne Ahonen eli laittaa ompelukone lattialle ja istua sen kaveriksi? Ei ainakaan olisi kone liian korkealla!