Kun nyt kerran kärsii neuloa jonkin verran, täytyy tehdä sukkia. Aloitin pienimmästä perheenjäsenestä ja päätin kokeilla jotain ihan uutta -siis minulle uutta, kyllä tämän joku on kuitenkin keksinyt.

                       

Aloitin sukanvarren ihan normaalisti suljettuna 1o 1n-neuleena ja tein vielä kantapäänkin ihan tavalliseen tapaan, mutta sitten neuloinkin sukan yläpuolen ja alapuolen erikseen kahdella puikolla ja vasta kärkikavennuksien alkaessa aloitin uudelleen suljetun neuleen. Kun vielä sukan yläpuolisen osan alkuun neuloi 5 kierrosta samalla värillä kuin kantapään ja pohjan ja teki kavennusosankin samalla värillä, näyttää vähän siltä kuin kyseessä olisi tossusukat.

                  

Ideat, joilla saa lapset käyttämään tarpeeksi lämpimiä vaatteita, ovat aina hyviä, vaikka toteutus ei olisikaan huippuluokkaa: juniorille kelpasi, vaikka mielestäni sukista tulikin hieman liian löysät (7-Veljestä lanka, 40 silmukkaa, puikot 3,5, sukan koko n.29). Sivujen yhteen liittämisen kannalta reunojen tasaisuuteen olisi kannattanut kiinnittää vähän enemmän huomiota. Näistä täytyy tehdä vielä paranneltu versio samalla idealla.