On upeaa, kun joku ehtii tehdä jotain luovaa ja keksiä mainioita ideoita. Kateeksi käy, sillä itse ehdin nykyisin lähinnä korjata rikki menneitä ja tehdä jotain ihan 'peruspikaista'. Valmiina olisi mielessä ties miten monta viritelmää, mutta täytyy siirtää niitä myöhempään ajankohtaan.

Poika sai siis perussukat -ja pyynnöstä mahdollisimman yksinkertaiset ja yksiväriset. Mutta kyllä ne olikin sitten nopea neuloa.

         

Samaan aikaan tytär on onnistunut kadottamaan edelliset villasukat ja haluaisi uudet. Luulen kyllä, etttä vaatekaapin siivoaminen voisi auttaa siihen sukkapulmaan nopeammin, mutta kun jalkakin on edellistalvesta kasvanut, ei nyt sitten olekaan olemassa toisia villasukkia. Ja itsekin tarvitsisin varpaanlämmittimet, sillä villasukat ovat mukavia. Eikä niitä miehelläkään liikaa ole. Olen joutunut kierteeseen... Taidan pyrkiä katkaisemaan sitä tekemällä uudet terät omiin vanhoihin sukanvarsiin, niin säästyy vähän aikaa. Sukkani kuluvat sisällä tassutellessa päkiästä ja parsittu kohta tuntuu siinä ikävältä. Se tosin voisi estää minua luistelemasta niillä sukilla : )