Prismaheijastimissa on hyvät puolensa, mutta ne kolisevat armottomasti. Kaikissa vaatteissa taas ei ole ommeltuja heijastimia valmiina (vaikka niillä varmaan saisi villakangastakkiin kummasti näkyvyyttä lisää). Piti siis tehdä oma versio kolisemattomasta heijastimesta.

         

Vasemmalla heijastimet etupuolelta ja oikealla takapuolelta. Etupuoli on heijastinkangasta ja tausta paksua mustaa Illuminite-kangasta. Illuminite on leikattu hieman isommaksi kuin heijastinkangas ja sitten kankaat on surautettu suoraompeleella yhteen. Nyöri, joka on purkutavaraa, jäi ompeleiden väliin.

                             

Illuminite heijastaa itsessään jonkin verran, mutta ei siitä heijastimeksi pieninä kappaleina ole. Yllä olevat kuvat kankaasta on otettu salamavalon kera, nuo hieman heijastavat kohdat näkyvät päivänvalossa himmeän harmaina.

Näitä on nyt tehty kuusi vähän erilaista, mutta  leveä heijastinnauha loppui kesken. Sitä pitää ehdottomasti hakea lisää. Työkiireet ovat sellaiset, että en ole varma, ehdinkö ommella näitä lisää ennen joulua, mutta jos sitten joululomalla ehtisi. On se kumma asia tuo työelämä: paljon se antaa, mutta on se myös valmis kaiken ajan viemään, jos ei pidä varaansa!