Melody Griffitrhs'n kirjassa '201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin' oli ohje kelttiläisen solmun nimellä. Se näytti kivalta, joten päätin tehdä virkatun laukun, jonka molemmilla puolilla olisi yksi solmukuviopala.

          

Aluksi tehtiin 200 ketjusilmukkaa ja siihen neljä solmua, minkä jälkeen ketju suljettiin renkaaksi ja alettiin virkata kiintosilmukoita ja pylväitä. Lankakerää piti välillä pujotella solmujen välistä ja kolmen kierroksen jälkeen keskustan solmuosa oli valmis, vaikka sitä ei yläkuvasta uskoisikaan. Pyörittelin myttyä käsissä ja mietin, että tuleekohan tästä mitään. Aloin kuitenkin virata keskusta ja reunusta.

  

Tuli siitä laukku! Virkkasin kaksi palaa yhteen ja tein myös noin metrisen hihnan. Laukun leveys on noin 30 cm ja korkeus 25cm, koska pohjassa on pahvi tukevoittamassa rakennetta. Vuori on vaalean turkoosia sekoitekangasta ja musta vetoketju on purkutavaraa. Lankana oli Novitan Marine, jota laukkuun meni vajaat kaksi kerää 4mm:n koukulla.

Sisäosaan tein vetoketjullisen taskun ja avaimille oman säilytysnauhan. Vetoketjun ja nauhan musta väri johtuvat siitä, ettei kotoa saatunut löytymään juuri vuorikankaan värisiä osia. Eli kun niitä ei voinut laittaa sävy sävyyn vuoren kanssa, niin laitetaan sitten sävy sävyyn päällisen kanssa.