Barbie voisikin käyttää virkattuja bikineitä, mutta niitä sentään en ruvennut tekemään. Barbien vaatteet voivat olla pieniä, mutta ne bikinithän olisivat mikrokokoiset...

  

Beiget pellavasekoitehameet on tehty SK:n 10/1997 lehdestä löytyvällä kaavalla ja beiget housut ovat lehdestä 1/1999. Housuissa olisi tilaa kyllä Kenillekin, sen verran löysää mallia ne olivat. Loput vaatteet on tehty tarvikkeita nukkein ympäri pyöritellen. Violetin tunikan vyö, housujen vyö ja saman nuken panta ovat kaikki samalla idealla tehty: värillistä kuminauhaa renkaaksi siten, että se menee läpi lantiosta vyötärolle ja mahtuu päähän ja koristeeksi muutama kukka. Vaaleanpunaiset topit ovat hyvin joustavaa ohutta ribbineulosta. Ne suljetaan takaa tarranauhalla ja halterneck-olkain on toisesta sivusta kiinni nepparilla. Violetti tunika on myös ohutta ribbineuletta ja etu- ja takakappale ovat samanlaiset. Violetti juhamekko on tyttären satiinimekon palasia, jotka ommeltiin yhteen.

Eri-ikäiset barbit tuntuvat olevan erilaisia myös mitoiltaan: toisilla on vielä kapeampi vyötärö kuin toisilla ja rinnanympäryskin on eri kokoinen. Tuplakappaleet vaatteista selittyvät sillä, että osa vaateista on menossa tyttärelle ja suurin osa hänen serkulleen. Minulla ei ole aavustustakaan, millaisia mittoja tämän serrkutytön nukeilla on, mutta ainakin neulotut ja virkatut asusteet sopivat.

                    

Hartiahuivit sopivat kaikille nukeille, samoin pipo, kaulahuivi ja neulehame. Värit eivät kyllä ihan sovi yhteen, mutta kyse oli jämälangoista.