Lupasin perheelle, etten värjää lisää lankaa ennenkuin edelliset on neulottu pois. Byääh! Lupauksen pitäminen ottaa koville, sillä kesä on jo ovella ja silloinhan lankoja olisi hyvä värjätä! Täytyy oikeasti yrittää vähentää noita lankoja kaapista.

                                  

Konttineuleinen sukanvarsi. Nyt on opeteltu sitäkin. Ohje oli tarkoitettu neulottavaksi kahdella puikolla (jo aiemmin mainittu Brandalin ja Myhrerin Neulekirja), mutta päätin kokeilla heti pyöröneuletta. Tarvitsi purkaa vain kahdesti, mikä oli yllätys, sillä minulla oli sellainen käsitys, että tuo konttineule olisi jotenkin hirmuisen vaikeaa. Nämä siis pitäisi tehdä valmiiksi. Vaaleanruskea lanka on värjätty kahvilla, vihreää en edes muista, molemmat 7 Veljestä -lankaa.

                                 

Useammassa jälkiliemessä uinut Nalle -lanka, joka on värjäytynyt epätasaisesti. Jotain tästäkin pitää tehdä, joten päätin kokeilla ranteenlämmittimien tai kämmekkäiden tekoa. Tarvitsisin sellaiset, jotka kädessä voi huoletta poimia vaikka lisää verihelttaseitikkejä värjäystä varten. Ei ohjetta, mutta palmikkopuikko käytössä. Toinen puoli on 1o1n- joustinneuletta.

Bambulangasta aloitettu huivikaan ei ole vielä valmistunut. Arvelin jo, että sen kohdalla puhutaan todennäköisestä valmistumisvuodesta 

     

Bambuhuivissa menossa vasta neljäs mallikerta ja seitsemän olisi tavoitteena.

Lisäksi suunnitteilla on villatakki, mutta sitä en ole vielä aloittanut. Eihän näitä nyt ole kesken kuin vasta kolme, mutta kun yritän tehdä kaikkia vuoronperään ja tuntuu, että kaikki edistyvät tuskastuttavan hitaasti. Ja pihallakin olisi puuhattavaa. Ja töissä. Ja kotona. Ja silti tekisi mieli lisää lankaa