Dropsin Alpaca-lankaa kului vain 85g 35 sentin korkuiseen ympyräihuiviin. Puikot olivat 8 mm:n pyöröt, silmukoita 189 ja neule 4o3n-joustinta. Eli nopeat ja helpot neuleet jatkuvat! Lopputulos on tosi keveä ja ehkä vähän liian leveä, sillä huivia oli tarkoitus pitää kaulassa vain kaksinkerroin. Tämä yksilö menee tyttärelle, mutta voisin tehdä tuollaisen eri värisenä itsellenikin.

                      

Tämä on toinen versio. Purin ensimmäisen, jota teihn kaksinkertaisella Alpaca-langalla (molemmat eri sävyistä sinistä). Siitä tuli hirmuisen kuuma ja se venyi vähän liian helposti pois muodostaan. Tuo valmistui parissa illassa, joten kynnys tehdä seuraavakin samanlainen on aika alhainen. Jostain syystä se pitsineulehuivi ei oikein tunnu edistyvän.

Ja arvatkaa, miten kävi, kun lähdin etsimään veriseitikkejä litran muovipussin kanssa? Löysin niitä seitikkejä ja pussi oli jo puolillaan, kun näin kauempana jotain ihan muuta. Suppilovahveroita! Ponihäntä auki ja pussi puolesta välistä kiinni kuminauhalla. Suppilovahveroita pussiin niin paljon kuin mahtui ja hymyillen kotiin. Oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun löysin jostain metsästä ihan itse suppilovahveroita (siis ilman että joku kertoo mihin kannattaa mennä). Sokeatkin kanat siis viisastuvat vanhetessaan .