Vaikka olenkin enemmän kallellaan käsitöihin kuin askarteluun, on kuumaliimapistooli liimapötköineen lunastanut näppäryydellään pysyvästi paikan kaapissa.  

Kirpputorilta aikanaan ostetut huopasydämet saivat pintaansa heijastinkangasta molemmin puolin. Näitä taisi olla 14, mutta osa lähti heilumaan jo ennen kuvausta. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä reikiä nahkalle tarkoitetulla rei'ittimellä ja se sujui yllättävän hyvin ja pienestä reiästä mahtui hyvin läpi vahattu 1 mm:n puuvillanyöri. Muutamassa on myös ihan perinteinen karhunlankaripustus. Keskellä näkyvään sydämeen ompelin käsin pari tähteeksi jäänyttä heijastinnauhan pätkää kokeilumielessä ja lopputulos on enemmänkin laukukkukoriste. Eihän tämä heijastinkangas prismaheijastinta korvaa, mutta parempi se on pienikin lisäheijastus kuin ei mitään. 

Juniori antaa kavereilleen jääkaappimagneetteja, mutta hiuspinnit jäävät meille. Noin parisenttisissä magneeteissa on niin paljon voimaa, että pienempikin koko olisi riittänyt -ja näyttänyt paremmalta. Näillä pysyy oikeasti juliste kiinni magneettimaalatussa seinässä.Valmistus oli liukuhihnatytnä: magneetit riviin pöydälle, äiti laittaa jokaiseen vuoron perään kuumaliimaa ja tytär painaa akryylikukan paikalleen. Aikaa meni varmaan enemmän kuumaliimapyssyn lämpenemiseen kuin sen käyttöön :D