Tämän helpommaksi ei huivin tekeminen tule, kun valmista saa vain lyhyet sivut päärmäämällä. Kankaat ovat löytyneet Eurokankaan sifonkipalakorista ja noin 5,8m kangasta maksoi yhteensä 15,30.
        
                                                               

Kahdeksanvuotiaan violettisävyinen kangas on 1,5m pitkä. Kuusitoistavuotiaalla mekon päälle on kietaistu kahden metrin kangaspala ja sovitusnukella on päällään 2,3 metrin kangaspala. Kovin paljon väärempään aikaan näitä ei olisi voinut esitellä, sillä ulkona on niin valkoista, että häikäisee. Mies naureskeli, että rantasaunalla on kyllä aika kylmä... Emme siis ole menossa minnekään, vaan kaupassa kävi niin, että idea teki ostajan, kun kankaita penkoessani nämä toivat mieleen uimarannoilla nähdyt pareot. Enkä tiedä, tuleeko näitä paljon käytettyä. Ehkäpä rantasaunan läheisyydessä majailevat hyttyset saavat hysteerisen naurukohtauksen ja unohtavat pistää, kun sifonkiin kääriytyneenä yritän nopeasti päästä niiden ohi järveen smiley.
******************
Kiitos paljon neuletakki- ja huivikommenteista! Alan uskoa, että vaikka heti värjäyksen jälkeen olisikin sitä mieltä, ettei tätä lankaa tule varmaankaan käytettyä, sitä kannattaa ainakin kokeilla. Ja mahdottomiltakin tuntuvat projektit valmistuvat joskus. Ja kiitos Tanjan vinkin, alan suunnitella finnfoamin 'ryöväämistä' anoppilasta, se onkin pinnaltaan paljon kestävämpää kuin styrox.