Olen tehnyt kaikenlaisia käsitöitä -aluksi, koska äiti pakotti ja myöhemmin, koska se on kivaa. Vuosien varrella on tapahtunut oppimistakin, eikä uuden oppiminen ole koskaan pahasta. Nykyisin on aina vähintään yksi tekele jossain odottamassa valmistumista ja yleensä mielessä on ainakin kolme odottamassa.

Vanhasta mummon pitkähihaisesta yöpaidasta tuli kaksi vähän pienempää yöpaitaa. Aluksi yöpaita sai Dylonin turkoosin värikylvyn pesukoneessa ja samalla koneessa oli mukana myös valkoista trikoota. Hihoista tuli koulunsa aloittavan siskontytön yöpaidan keskiosa ja yöpaidan etu- ja takaosasta muotoutui oman 11-vuotiaan yöpaita. Haa, keksinpäs käyttöä hyväkankaiselle Finlaysonin yöpaidalle!

820920.jpg820922.jpg

 

Kuvan S-kokoinen Singerin sovitusnukke on tuttujen kesken nimeltään Neulapää. Se seisoo tavallisesti kiltisti nurkassa täysin huomaamattomana ja on vain tiellä siivotessa. Tässä blogin kirjoittelussa on muuten sellainen huono puoli, ettei nyt edetä ihan järkevässä järjestyksessä. Olisi hyvä ensin osata ottaa hyviä digikuvia ja käsitellä niitä näyttämään vielä paremmilta, mutta nyt perustettiin ensin blogi ja aletaan sitten ihmettelemään, että mitähän tässä pitäisi osata...