Naton pikkuinen päätti tulla maailmaan heti, kun 25oo gramman maaginen raja oli ylitetty. Tätillä meni pari viikkoa ehtiä ompelukoneelle, mutta nyt unipussi pikkuneidille on valmis. Edellisten vauvanvaatteiden ompelusta olikin jo aikaa ja SK:n 1-12/2010 lehdessä oli näppärä ohje käsien peitoksi kääntyvistä hihansuista (löytyy myös lehden sivuilta täältä). Olin juuri ostanut kaupasta Tutan bodyn, jonka hihoissa oli sama idea ja koska edellinen unipussi alkaa olla hyvin käytetty, päätin tehdä uuden.

                              

Kangas pikkukukkaista elastaanitrikoota ja vuori valkoista T-paitaa. Unipussin koko on 56/62 cm, mikä on vielä liian iso. Käden päälle käännettävät hihansuut ja alaosassa kiristysnauha ja nyörilukko, jotka helpottavat yöllistä vaipanvaihtoa.

Ompelukone (Bernina Virtuosa 153) päätti yllättää -se ompelee osan tikeistä takaperin . Ompelin hihansuun koristeompeleet 'pakilla', mutta täytyy tässä yrittää siirtää CD:ltä ompeleita uudelleen koneelle ja katsoa auttaako se. Tai sitten kone lähtee jouluksi huoltoon. Saumurini on vanha ja raihnainen, mutta se toimii luotettavammin kuin uudempi, käytettynä ostettu ompelukone.