Pidemmän aikaa on pitänyt kokeilla korun tekemistä muovipäällysteisestä sähköjohdosta. Vanhaakin vanhempi kännykkälaturi sai luopua johdostaan ja minä yritin miettiä, miten siitä saisi aikaiseksi rannekorun.
    
Sähköjohtoa ja 4mm:n hopearenkaita 1 mm:n langasta. Annoin korulle nahkapalojen välissä vähän vasaraa, jotta hopearenkaat pysyvät paremmin paikallaan. Mutta ulkonäkö ei miellyttänyt, tämä oli vähän liian telaketjumainen minun makuuni. Aloin miettiä helmien lisäämistä.
     
Pujotin koruun 4mm:n akaatteja vaijerin avulla hopealenkkien kautta. On tämä vieläkin aika järeän oloinen, vaikka leveyttä ei ole kuin 2 cm. Sähköjohto oli leveydeltään noin 2mm ja koska sen sisällä on edelleen kuparilangat, korusta tuli aika jäykkä, mikä vaikeuttaa sen laittamaista itse käteen. Ei tästä nyt ihan lempikorua tullut, mutta ihan kohtuullinen ensikokeilu.


Johtoa on vielä jäljellä, joten kokeilut jatkuvat. Itse asiassa otin talteen lisääkin johtoa. Vaatehuonetta siivotessa löysin isommille lapsille aikanaan hankitun televisioon liitettävän pattereilla toimivan tanssimaton, joka lasten mukaan ei enää toiminut kunnolla. Tongeilla johdot poikki ja talteen, matto päätyi kaatopaikalle. Saisikohan sitä aikaiseksi vaikka kukkariipuksen...?