Siskontytölle numero 3 (kohta 11v.) on ollut jo pari kuukautta valmiina yöpaita, mutta sitä ei ole tullut lähetettyä, koska siskontytölle nro 1 en ole ehtinyt tehdä mitään ja hän on sentään kummityttöni. Tänään tartuin järjenhaiveniani pinseteillä ja vein yöpaidan postiin: sehän jää tällä menolla pieneksi ennen kuin pääsee perille!

972475.jpg

Kaavoitus on 'hatusta'. Valkoinen trikoo näytti todella tylsältä, joten kokeilin kukkien maalailua Tiimarin kangasväreillä. Lopputulos näyttää parhaalta silloin, kun yöpaita on levitettynä tasaiselle alustalle. Olisi ehkä kannattanut harjoitella johonkin turhaan kappaleeseen ensin, mutta kun kutakin väriä oli pakkauksessa vain 5ml (tai olikohan 10ml?), en raaskinut tuhlata sitä harjoitteluun. Maali oli yllättävän hyvää ja oman nelivuotiaan yöpaidassa kukat ovat kestäneet jo monta pesua nurinpäin 40 asteessa.

Olen kysellyt kurarukkasasiaa tutuilta ja puolituntemattomiltakin. Tähän mennessä kukaan ei ole osannut neuvoa hyvin käteensopivaa ja kestävää merkkiä. Itse asiassa ovat pyytäneet kertomaan, kun sellainen löytyy! Siihen asti siis käytetään monet lapaset päivässä.