En selvinnyt mitään tilaamatta Luxonian alesta. Turmaliinikvartsista ja piskuisista turmaliinirondelleista syntyi mieleiseni arkikoru. Olen nuorempana saanut ihottumaa myös hopeasta -tai siis jostakin, mitä on ollut hopean seassa. Nyt yritetään uudestaan: lukko on sterling-hopeaa ja lehti Balin hopeaa. Ainakaan pikavaikutuksia ei ole ollut, sillä koru on ollut kaulassa kaksi työpäivää, enkä vielä näytä rupikonnalta (mutta kuulostan öisin köhiessäni vähän samalta, joten ehkä muutos on jo alkanut).

  1531237.jpg  1560249.jpg

             1531240.jpg

Alempi kuvahan on lähes onnistunut! Hyvänen aika, mitenkäs minä nyt näin? Kyllä se varmasti oli vahinko... (Ensimmäiset korusta otetut kuvat deletoin kaikki, eikä tuo ylempi kuva nytkään oikein onnistunut. Muokkaus: lisäsin vähän paremman kuvan tuosta korusta 15.5.08

Tilaajalahjana sain mm. tiikerinsilmähelmiä ja niistä sisko saa kultadupleelukolliset kesäkorvakorut. Korupohjat ovat Villihelmestä.

                  1524774.jpg

Ja näillehän pitää tietysti keksiä myös nimet. Turmaliinikvartsikoru on  Maanantaiaamu klo 6.07  ja tiikerinsilmäkorvakorut Terassihelyt.