Noin metrin mittaiset kaksoset saivat hyvin täyteen ängetyn paketin syntymäpäivän kunniaksi. Prinsessaleikkejä varten tyttö sai hameen ja puseron ja tulevia ritarikoitoksia varten poika sai rengaspanssarilta näytäävän paidan.

 

Isokokoinen äitini vanha juhlapaita oli läpikuultavaa valkoista kangasta, jossa oli pystysuoria hopeanvärisiä raitoja. Vuorikangas oli siis tarpeen ja osat on leikattu siten, että vuorikangasta jää näkyviin sekä puserosta että hameesta. Pusero on tehty paidan hihoista ja kädentieröyhelöt ovat paidan huivikaulus. Vyötäröllä on kuminauha sekä puserossa että hameessa. Hame on leikattu paidan keskiosasta ja napituskaitale on keskellä edessä.

   

Neulepaita näytti mielestäni yllättävän metalliselta ja se on odottanut kaapissa jo jonkin aikaa pääsemistään pienen pojan rengaspaidaksi. Neulos oli hyvin valuvaa ja venyvää , eikä lopputulos kuvassa näytä lainkaan kuuluvan ritarin varusteisiin. En ole rengaspaitaan täysin tyytyväinen ja täytyykin jossain vaiheessa kysellä natolta, onko pikkumies paitaa käyttänyt. Hihat ovat ainakin niin pitkät, että ei ainakaan miekan terästä saa sormilleen.